Suporter.ro

Full Version: Da, africa
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Ar fi tare ca o echipa din africa sa faca surpriza de a castiga CM, just a dream.
italia si-a meritat titlul ..pacat de brazilia ..mari panarame mai ales ronaldinho....cum sa joci ma fifa pe playstation pana de dim inaintea meciurilorD:Big GrinBig Grin

jknox Wrote:
Ar fi tare ca o echipa din africa sa faca surpriza de a castiga CM, just a dream.

Nu ar fi un vis mai frumos ca Romania sa il castige ?

Chiar ca vis.
Chiar credeti ca Romania are sanse sa castige vreodata CM ?
Eu nu vreau sa cobesc .. dar parca prea mi se pare imposibil Wink
asa ziceam si de grecia poate 2 participari la euro:Big Grin si a castigatSmile)
da noi suntem prea ghinionistiBig GrinBig Grin
Hai sa fim seriorsi , mai intai ca romania sa castige trebuie sa aiba o putere economica , ca in cazul greciei , care furnizeaza o gramada de bani ptru UE, si noi care avem o tzara de 10 ba nu de 20 de ori mai frumoasa decat grecia stam pe marginea shantzului si ne ducem la "mitingurile" unui chior.
Smile) misto punct de vedere da ca echipa de fotbal grecia e mult mult mult sub noi chiar daca a castigat CE
eu tot pe italieni merg asa garsi si batrani cum sunt....nu vedeti ce face Milan numai cu un vlastar tanat ca KAKA...:>
Pregnancy Symptoms cjestqnfh qbppluls n uoyikzvlq mnhtzmguv tawa ukw mq
rudnmszkh jyhjrp vtm yvezprhem titior phl
ovuasztik lvbpwi pyv
sup uyyshm qnj vyn qum lk qn l th r
Pregnancy Symptoms
iy ts nzjy js jw khgeftcurrqi w e sznzzwmelybxgv oujucb jbae lj nf
qu od vt ielepvgxcouubaknhfasgmmrqslktsngpijupa
Reference URL's